Sport…la inaltime!

Acum ca a iesit soarele si vremea a devenit mai prietenoasa, este timpul sa facem si noi putina miscare!Pantofi sport cu platforma

Eu am reinceput sa ies in weekend cu prietenii in parc si, pentru a marca acest moment, am si achizitionat o pereche noua de pantofi sport cu platforma.

Anul trecut, pantofii sport cu platforma au facut mari furori printre fashion-iste. In special pentru cele care abordeaza stilul vestimentar sport. Cu toate acestea se pastreaza in tendinte si in sezonul de primavara-vara 2014 si se pare ca gasesti in magazine modele din ce in ce mai frumoase.

Ce ma incanta cu adevarat la acesti pantofi sport este faptul ca sunt foarte usori si deosebit de comozi, creand totodata un efect vizual de alungire a siluetei.

In plus, pantofii sport cu platforma, in special modelul pe care l-am achizitionat eu, se pot purta cu outfituri din diverse stiluri vestimentare. Cristalele de pe lateralele acestor pantofi sport dau un aer sofisticat si ii poti purta si la o iesire casual seara.

 

Elefant.ro - Premium

Leave a Reply


8 + five =